Keresés ebben a blogban

2010. május 15., szombat

Nincsenek véletlenek!

A minap kaptam egy (nem is annyira) rövid levelet. 
A Meska boltomban (amit persze még mindig nem raktam fel ide) talált meg egy lány, és ajánlotta fel azt a lehetőséget, hogy az idei Művészetek Völgyére társulhatnék hozzájuk a termékeimmel. Tetszik neki a munkám, és el tudja képzelni, hogy együtt vásározzunk ezen, az egész országot megmozgató eseményen. 
Lapozzatok csak vissza! Van egy olyan bejegyzésem, hogy; ez az én évem lesz. 
És tényleg. 
Januárban elhatároztam, hogy összeszedem magam és végre kitörök a -saját magam szabta- korlátaimon kívülre. Elkezdtem a vásározást, és sikert sikerre halmozok. Olyan jó visszajelzések jönnek, hogy élmény bennük megfürödni. Amíg néhány bolton keresztül "működtem", nem láthattam a "vevőim" arcát, nem kaptam meg az elégedett mosolyukat, a dicsérő szavakat. Nem volt miből töltekezni, csak adni, adni. 
Most, hogy közvetlen kapcsolatom van a vásárlókkal, sokkal jobban fel vagyok töltve. Szeretem a beszélgetéseinket, az "ismerkedéseinket", szeretem a vásár adta miliő érzését.
Úgyhogy vettem egy nagy levegőt ismét, és persze azonnal megírtam az igen, igen és igen című választ rá. 
Tehát 2010. Művészetek Völgye készülj, én megyek!


3 megjegyzés:

 1. De jó, gratulálok!
  Nem is tudtam, hogy idén is lesz Kapolcs. Mert úgy tudom, tavaly nem volt...

  VálaszTörlés
 2. Azt nem tudom, de most lesz. Hurrá!

  VálaszTörlés
 3. Nekem elsőre sok a 10 nap, rengeteg áru kellene, de a Meska is pörög, üzletbe is varrok, sok a külön megrendelésem, nincs segítségem....több csatorna kell, nem hagyatkozhatok egyre... jövőre viszont tuti, akkor az egész évemet úgy tervezem be, hogy bevállalom...
  Rosszul csináltam, mert először igen-t mondtam, utána gondolkodtam, nagy hiba, nem szabad másokat cserben hagyni. :o(

  Te elbírod ezt a 10 naposat?

  Sok sikert!

  VálaszTörlés